Het door ZAES gesponsorde Vlasman Cycling Team rijdt de hele dag als team vol in de aanval in de Omloop der Kempen.

ZAES partner Westland Klassement

ZAES partner Westland Klassement

ZAES levert in 2017 de "Westlandse gouwe" leiderstrui van het Westland Klassement. Het Westland klassement wordt verreden over 6 wedstrijden bij de nieuwelingen en 7 bij de junioren. Op 29 juni wordt de eerste wedstrijd verreden in Honselersdijk. En de finale wedstrijd zal op 15 augustus in Naaldwijk plaatsvinden.
Het Westland klassement is een samenwerking tussen mediawebsite Wieler Westland en Stichting Wieler Evenementen Westland. Het klassement wordt verreden over 6 op zich staande wedstrijden bij de nieuwelingen en 7 op zich staande bij de junioren. Uit deze wedstrijden wordt doormiddel van punten een algemeen klassement opgemaakt. Alle wedstrijden worden alle verreden in het Westland en georganiseerd door Stichting Wieler Evenementen Westland.

De ZAES leiderstrui is gemaakt in twee varianten. Een nieuwelingen leiderstrui, met als hoofdsponsor Tutto Bici uit Wateringen, ook bekend als van Rossem wielersport. De leiderstrui van de junioren staat het logo van van Scheijndel wielersport uit ‘s-Gravenzande op de borst. Op beide truien staat ook het logo van Iwan Zuiderwijk timmerbedrijf.

Aan het Westland klassement is maar één klassement verbonden namelijk het algemeen individueel klassement. De leider van het Westland klassement is herkenbaar aan de Westlands goude leiderstrui. De renners zijn niet verplicht aan alle wedstrijden van het klassement deel te nemen.

De volledige kalender

Donderdag  29 Juni         54e Ronde van Honselersdijk     

Vrijdag 14 Juli                    32e Ronde van Kwintsheul (alleen junioren         

Woensdag  19 Juli            63e Wielerronde van Maasdijk 

Zondag 23 Juli                   68e Ronde van Poeldijk

Donderdag 27 Juli            45e Wateringse Wielerdag         

Dinsdag  8 Augustus       43e Ronde van De Lier  

Dinsdag  15 Augustus     68e Wielerspektakel van Naaldwijk


Meer informatie, zie de website van Wieler Westland