Careless Program, volledig ontzorgt

Webshopmodule

Binnen het AGU Careless Program biedt AGU haar klanten een custom-made webshop aan. Via de webshop kunnen uw leden, collega’s of teamgenoten eenvoudig online producten bestellen. Omdat alles voor u is gedigitaliseerd, heeft u geen gedoe met bestelformulieren en betalingen. AGU draagt volledig zorg voor het afhandelen van de bestelling. Uw kledingcommissie wordt op deze manier volledig ontzorgd.

Voorraadbeheer

AGU beschikt over een opslagruimte en is uitstekend in staat om uw voorraad te beheren. Dit is een handige optie voor als u het gehele jaar producten beschikbaar wil stellen voor uw afnemers. De voorraad wordt altijd in overleg met u samengesteld. In geval van beheer door AGU worden periodiek voorraadlijsten aangeleverd, zodat u op de hoogte bent van de voorraadgrootte. Mocht u ervoor kiezen om de samenwerking met AGU te willen stopzetten, dan bent u wel verplicht om alle reeds geproduceerde producten over te nemen. Informeer gerust vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.

Werken zonder voorraad

Indien er is gekozen om zonder voorraad te werken, dan wordt de totaalbestelling op één adres (op te geven door u) geleverd. U verzorgt zelf de distributie naar uw leden. Wit u de bestellingen liever per persoon laten verpakken? Dan kan AGU dit ook voor u doen.

Direct versturen

Indien u met voorraadbeheer werkt, zal AGU de binnenkomende orders verwerken en binnen 2 werkdagen de bestellingen versturen naar het opgegeven huisadres. Uw afnemers betalen een vergoeding voor de verzendingen. Dit gebeurt gelijktijdig met de betaling in de webshop.

Service

AGU wil dat sporters op ieder niveau maximaal en optimaal kunnen presteren. Het ontzorgen van onze klanten maakt hier een onlosmakelijk deel van uit. Het AGU Careless Program staat garant voor bestelgemak, betrouwbaarheid en ondersteuning. Ondersteuning tijdens de ontwerpfase, maar ook bij de distributie van de producten naar uw leden, collega’s of teamgenoten.

Voordelen op een rij

  • EEN WEBSHOP IS 24 UUR PER DAG OPEN
  • GROTER BEREIK DAN EEN FYSIEKE WINKEL
  • OPSLAG KAN VERZORGT WORDEN DOOR ZAES
  • KOSTEN- EN TIJDBESPARING (VOORRAAD, BESTELLINGEN EN BACKORDERS WORDEN GEAUTOMATISEERD)
  • GEEN WANBETALERS (KLANTEN BETALEN VOOR ONTVANGST)
  • MINDER PERSONEEL NODIG (KLEDINGBEHEER GAAT ONLINE)
  • ACTIES, KORTINGEN EN (TIJDELIJKE) EXTRA PRODUCTEN EENVOUDIG TOEVOEGEN

Meer informatie

Neem contact met ons op via +31 (0) 85 484 47 25 of stuur een e-mail naar teamkleding@agu.nl